Οι 4 σέξι χοροί που καίνε θερμίδες
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Οι 4 σέξι χοροί που καίνε θερμίδες

Κατηγορία: Ομορφιά

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα σέξι, καλλίγραμμο κορμί σαν μια άλλη Shakira, η λύση είναι απλή: λάτιν χοροί. Χοροί όπως η salsa και η samba μπορούν να γίνουν το κλειδί για να κάψετε πολλές θερμίδες και να αποκτήσετε ένα γραμμωμένο σώμα.

Η παρακάτω λίστα με τους τέσσερις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικού χορούς μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή σας.

1. Samba: Ένας τυπικός βραζιλιάνικος χορός που αποτελεί το «πλήρες πακέτο» στο κάψιμο των θερμίδων. Αν φτάσετε σε ικανοποιητικό επίπεδο, μπορείτε να καίτε μέχρι και 432 θερμίδες την ώρα.
2. Salsa: Ο χορός αυτός έχει ρίζες στην Κούβα και το Puerto Rico και μπορεί να «σμιλέψει» τους δικέφαλους και τους τετρακέφαλούς σας, τις γάμπες και τους μηρούς. Μπορείτε να χορέψετε solo ή σε ζευγάρια. Σε κάθε περίπτωση, οι κινήσεις του έχουν την επίδραση ήπιας αεροβικής άσκησης και μπορούν να κάψουν μέχρι και 410 θερμίδες την ώρα.
3. Merenque: Αν βαριέστε να περπατάτε για μία ώρα, προτιμήστε να μάθετε Merengue. Πρόκειται για τον επίσημο χορό της Δομινικανής Δημοκρατίας και μπορεί να σας κάνει να κάψετε μέχρι και 372 θερμίδες την ώρα. Οι μηροί και οι γάμπες σας θα τονιστούν εντυπωσιακά και θα αποκτήσετε ακαταμάχητα πόδια.
4. Cumbia: Η Cumbia είναι ο χορός στον οποίο επιδίδονταν οι νέοι που ήταν σκλάβοι στη Κολομβία. Οι χορογραφίες του γίνονται με τη συνοδεία ενός τυμπάνου και μπορούν να σας κάνουν να χάσετε μέχρι και 396 θερμίδες την ώρα, όσο δηλαδή θα καίγατε παίζοντας πόλο για 30 λεπτά.

Πηγή: queen.gr

Σχολιάστε

Captcha