Σαλιγκάρια... το μυστικό για την αιώνια νεότητα
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Σαλιγκάρια... το μυστικό για την αιώνια νεότητα

Κατηγορία: Ομορφιά

Το σαλιγκάρι «σύμμαχος» στην αντιγήρανση

Η φύση χαρίζει τα πολύτιμα συστατικά της όχι μόνο για την καλή υγεία αλλά και για όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Το σαλιγκάρι μπορεί δώσει σημαντικά θρεπτικά συστατικά που αναζωογονούν το δέρμα με μοναδικό τρόπο.

Το άκακο ζωύφιο αφήνει στο πέρασμά του ένα ασημένιο μονοπάτι που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για ποιοτικά προϊόντα ομορφιάς με αντιγηραντικές ιδιότητες.

Σε συνδυασμό με την αλόη, η βλέννα του σαλιγκαριού παράγει μια μεταξένια κρέμα που αποκαθιστά την όψη της επιδερμίδας.

Οι ιδιότητες της θαυματουργής ουσίας ανακαλύφθηκαν τυχαία από τους Κινέζους που εργάζονται στις φάρμες σαλιγκαριών, όταν διαπίστωσαν ότι τα χέρια τους ήταν εξαιρετικά απαλά, ενώ τα μικρά τραύματα επουλώνονταν πολύ γρήγορα.

Οι εργαστηριακές αναλύσεις δείχνουν ότι το συστατικό Helix Aspersia Muller που περιέχει το έκκριμα ανανεώνει τα κύτταρα και περιέχει τον ιδανικό συνδυασμό ωφέλιμων ουσιών, όπως το γλυκολικό οξύ, το κολλαγόνο, η ελαστίνη, οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία.

Προϊόντα  που περιέχουν το έκκριμα από το σαλιγκάρι παρέχουν στην επιδερμίδα πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικές ουσίες, ώστε να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, να μειώνεται η φλεγμονή και να διατηρείται το δέρμα ενυδατωμένο και νεανικό.

Πηγή: onmed.gr

Σχολιάστε

Captcha