Τελευταίες Αναρτήσεις
Τελευταία Σχόλια
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Τελευταίες Αναρτήσεις

Rss
Ημερομηνία: 2017-06-22 Κατηγορία: Συνταγές Ομορφιάς

Η σιτρονέλα είναι ένα φυτό με λεμονάτη μυρωδιά, το αιθέριο έλαιο του οποίου χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοθεραπεία αλλά και στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας.

 

Ημερομηνία: 2017-06-05 Κατηγορία: Συνταγές Ομορφιάς

Όλοι θέλουμε να αποφεύγουμε τα τσιμπήματα των κουνουπιών φορώντας μακριά μανίκια και μακριά παντελόνια. Και τι καταφέρνουμε??? 

Ημερομηνία: 2017-06-05 Κατηγορία: Συνταγές Ομορφιάς

Οι πρώτες εβδομάδες στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό είναι απλά… συγκλονιστικές. Αισθήματα δέους, συγκίνησης και χαράς αναμειγνύονται με εξάντληση που δεν έχετε ξανανιώσει, η οποία συχνά προκαλεί νεύρα ενώ τα ερωτήματα για το πώς πρέπει να κάνετε το κάθε τι και πώς θα αποφύγετε τα λάθη είναι αμέτρητα.

 

Ημερομηνία: 2017-06-05 Κατηγορία: Ομορφιά

Το αμυγδαλέλαιο αποκτάται από αποξηραμένα αμύγδαλα, και είναι πλούσιο σε βιταμίνες.  Χρησιμοποιείται κυρίως ως ένα προϊόν φροντίδας του δέρματος, αλλά επίσης και ως φαρμακευτικό έλαιο, για ορισμένες διαταραχές του δέρματος. Αυτό το έλαιο μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα σας, τα μαλλιά και για τη γενική υγεία.

Ημερομηνία: 2017-05-28 Κατηγορία: Συνταγές Ομορφιάς

Η βελούδινη και λεία επιδερμίδα αποτελεί στοιχείο κομψότητας, νεανικότητας και σαφώς προσφέρει μια αίσθηση καθαριότητας. 

Ημερομηνία: 2017-05-28 Κατηγορία: Ομορφιά

Ο καιρός που θα στρέψουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας με τις υπέροχες εμφανίσεις μας, έφτασε! Κέντρο προσοχής για μια ακόμη φορά, τα πόδια μας. Πριν όμως βγάλεις από την ντουλάπα το αγαπημένο σου hot pant ακολούθησε όλα τα βήματα για τέλεια πόδια...

Ημερομηνία: 2017-05-28 Κατηγορία: Υγεία

Κάνετε δίαιτα; Μην παραλείπετε το πρωινό σας, το οποίο πρέπει να είναι μάλιστα πλούσιο. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες στη διάρκεια της ημέρας και τελικά να χάσετε περισσότερα κιλά.