Βούτυρο Κακάο Γνωστό για της αντιγηραντικές του ιδιότητες

Βούτυρο Κακάο Γνωστό για της αντιγηραντικές του ιδιότητες

3 κριτικές 3 κριτικές
6,00€
Ποσότητα:
-
+
Κωδικός Προϊόντος: 4009
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Βούτυρο Κακάο Γνωστό για της αντιγηραντικές του ιδιότητες

Το βούτυρο κακάο εξάγεται από τον καρπό του κακαόδενδρου. Το ακατέργαστο βούτυρο κακάο φτιάχνεται με τη μέθοδο ψυχρής συμπίεσης, η οποία διατηρεί τα φυσικά θρεπτικά συστατικά στο μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο.

 

  • Είναι γνωστό για τις εξαιρετικές του ενυδατικές ιδιότητες κι έχει χρησιμοποιηθεί για να διατηρεί το δέρμα απαλό και ευλύγιστο εδώ και αιώνες.
  • Περιέχει φυτικά λιπαρά, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες Ε και Κ που του χαρίζουν ισχυρές επουλωτικές ιδιότητες και το καθιστούν πολύ αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των ραγάδων, των ουλών, των ρυτίδων ακόμη και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.
  • Έχει μαλακτικές και απαλυντικές ιδιότητες ενώ η εύκολη απορρόφηση του από το δέρμα το κάνουν ιδανικό για ξηρές, κουρασμένες και γερασμένες επιδερμίδες.
  • Το βούτυρο κακάο συχνά συνιστάται σε θεραπείες δερματικών παθήσεων, όπως το έκζεμα και η δερματίτιδα.
  • Μαλακώνει, ενυδατώνει βαθιά και βελτιώνει την ελαστικότητα σε όλους αυτούς τους τύπους επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται ευρέως από εταιρείες παραγωγής καλλυντικών και φαρμακευτικών ειδών καθώς και στην παραγωγή σαπουνιών.

 

Συσκευασία: 100gr

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο: