Έλαιο Μέντας (Σύσφιξη της επιδερμίδας)
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !

Έλαιο Μέντας (Σύσφιξη της επιδερμίδας)

0 κριτικές 0 κριτικές
6,00€
Ποσότητα:
-
+
Κωδικός Προϊόντος: 65876
Διαθεσιμότητα: In Stock

Έλαιο Μέντας (Σύσφιξη της επιδερμίδας)

Η μέντα είναι ένα από τα πιο γνωστά βότανα στον κόσμο. Κατάγεται από την Ασία και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και καλλιεργείται παντού. Σε πολλούς πολιτισμούς θεωρούνταν ως σημάδι φιλίας και φιλοξενίας.

Κατά την ελληνική μυθολογία, ο Πλούτωνας, ο θεός του Άδη, ερωτεύτηκε την όμορφη νύμφη Μίνθη. Η γυναίκα του Πλούτωνα, Περσεφόνη, ζήλεψε τη Μίνθη και τη μεταμόρφωσε σε φυτό. Ο Πλούτωνας, μη μπορώντας να την επαναφέρει στη ζωή, της χάρισε υπέροχο άρωμα.

Στην κοσμετολογία το έλαιο μέντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στην επιδερμίδα βοηθώντας στην επαναφορά της ελαστικότητας και στην τόνωση του δέρματος. Είναι 100% φυτικό, καθώς  προκύπτει από την εκχύλιση των φύλων της μέντας σε έλαιο βάσης φυσικής προέλευσης.

Το έλαιο μέντας ως καλλυντικό:

  • Ρυθμίζει την λιπαρότητα και καταπραΰνει την ακμή. 
  • Απομακρύνει την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα.
  • Συσφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα.
  • Ανακουφίζει από φαγούρα και πιτυρίδα στο τριχωτό της κεφαλής.
  • Καταπραΰνει τα κουρασμένα πόδια.

Τρόπος Χρήσης: *Πρόσωπο-  Εφαρμόστε αυτούσιο σε ελαφρώς βρεγμένη ή στεγνή επιδερμίδα κάθε βράδυ. *Σώμα- Εφαρμόστε αυτούσιο ή σε μείγμα ελαίων στην επιδερμίδα κάνοντας μασάζ στις προβληματικές περιοχές. *Μαλλιά- Εφαρμόστε πριν από το λούσιμο και αφαιρέστε μετά από 15-20 λεπτά. 

Συσκευασία: 100ml


 

 

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:



Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε έκπτωση 15% στην επόμενη παραγγελία σας!
* Email
Όνομα 

Εγγραφη