Καλλυντικά Με Έλαιο Αργκάν : Λοσιόν Κατά Της Τριχόπτωσης Με Αργκάν, Αλόη, Βιταμίνες
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !

Sale

Λοσιόν Κατά Της Τριχόπτωσης Με Αργκάν, Αλόη, Βιταμίνες

1 κριτικές 1 κριτικές
19,00€
22,00€
Ποσότητα:
-
+
Κωδικός Προϊόντος: eq0109
Διαθεσιμότητα: In Stock

Λοσιόν Κατά Της Τριχόπτωσης Με Αργκάν, Αλόη, Βιταμίνες

Τα μαλλιά πρέπει να είναι υγιή, απαλά και ελαστικά, από τη ρίζα ως τις άκρες, να σφύζουν από ζωή και να εκπέμπουν λάμψη. Η λοσιόν τριχόπτωσης Strengthening Anti-Hairloss Lotion παρέχει αποτελεσματική και ολιστική φροντίδα, περιορίζει και προλαμβάνει την τριχόπτωση, αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών. 

Η λοσιόν τριχόπτωσης με αργκάναλόη, βιταμίνες, πράσινο τσάι, ταυρίνη και κερατίνη προσφέρει την χαμένη υγεία, λάμψη και ομορφιά στα μαλλιά.

  • Βιταμίνες A, E, C, H, B5, βοηθούν στην μείωση του αριθμού των τριχών που χάνονται καθημερινά, τα κρατούν πλούσια και υγιή.
  • Κερατίνη, βασικό συστατικό της τρίχας και όχι μόνο (βρίσκετε στο δέρμα, τα δόντια και τα νύχια) είναι πρωτεΐνη που την παράγει ο ίδιος ο οργανισμός καθημερινά. Η κερατίνη από πρωτεΐνες σόγιας "γεμίζει" τα κατεστραμμένα σημεία της τρίχας, τα μαλλιά γίνονται πιο λεία, δυνατά, λαμπερά
  • Ταυρίνη είναι ένα αμινοξύ, απαραίτητη στη σύνθεση του κολλαγόνου και στη διατήρηση της ομοιοστασίας των τριχών ευνοώντας την ανάπτυξη και την επιβίωση των μαλλιών.
  • Πράσινο τσάι και κόκκινο σταφύλι, ξεχειλίζουν από κατεχίνες είναι ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής. Χαρίζουν πιο πυκνά και δυνατά μαλλιά, με περισσότερο όγκο.
  • Αλόη Βέρα (Aloe vera). Ενισχύει την τρίχα με ισχυρά θρεπτικά συστατικά, προσφέροντάς τη μεγαλύτερη ελαστικότητα και ως εκ τούτου, την κάνει να μην σπάει. Λόγω των εξαιρετικά ενυδατικών ιδιοτήτων της, η αλόη, αφήνει τα μαλλιά λεία, λαμπερά και πλούσια.

Επιπλέον συμβουλές για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης:

  1. Ακολουθήστε μια σωστή διατροφή
  2. Βουρτσίστε απαλά τα μαλλιά σας (προτιμήστε βούρτσα με φυσική τρίχα)
  3. Αποφύγετε το καθημερινό λούσιμο
  4. Περιορίστε το θερμό styling

Η συνδυαστική χρήση της λοσιόν με τα ειδικά προϊόντα κατά της τριχόπτωσης όπως είναι το Σαμπουάν τριχόπτωσης αργκάν- αλόη και τη Κρέμα μαλλιών αργκάν- αλόη μπορούν να συμβάλουν στην καλή υγεία των μαλλιών.
Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί συνεχή και συστηματική αντιμετώπιση. Ακολουθείστε την αγωγή για τουλάχιστον 3 μήνες και επαναλάβετε την ίδια αγωγή 2-3 φορές το χρόνο.
 

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Χρησιμοποιείστε καθημερινά στις ρίζες των μαλλιών και κάντε ελαφρύ μασάζ, ώστε να τονωθεί η μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής. Δεν ξεπλένεται. Χρησιμοποιείστε για τουλάχιστον 3 μήνες.
Εντατική αγωγή ιδανική για άντρες και γυναίκες με τάση λιπαρότητας στο τριχωτό.

Aqua (Water), Alcohol Denat., Aloe Barbadensis Leaf Juice, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Vitis Vinifera Fruit Meristem Cell Culture, Taurine, Borago Officinalis Seed Oil, Biotin, Camelia Sinensin Leaf Extract, Panthenol, Hydrolyzed Soy Protein, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Nasturtium Officinale Flower/Leaf Extract, Propylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Menthol, Camphor, Benzyl Nicotinate, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Pyridoxine Hcl, Glycerin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sorbitol, Lecithin, Maltodextrin, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein, Peg-5 Cocomonium Methosulfate, Glyceryl Linoleate, Gliceryl Linolenate, Sodium Glutamate, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycine, Sodium Hydroxide, Sodium Phytate, Parfum.

PARABEN FREE, COLORANT FREE, GENTLY  PERFUMED ALLERGEN FREE

Συσκευασία: 10 Φιάλες των 8ml

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:



Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε έκπτωση 15% στην επόμενη παραγγελία σας!
* Email
Όνομα 

Εγγραφη