Λάδι μαυρίσματος
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

5 μυστικά για υπέροχο μαύρισμα

Κατηγορία: Ομορφιά

Ας ετοιμαστούμε για ένα τέλειο μαύρισμα...

Το καλοκαίρι έρχεται...

Ας ετοιμαστούμε για ένα τέλειο μαύρισμα...

Εκτός από την ηλιοθεραπεία που θα κάνουμε μπορούμε να καταναλώνουμε και κάποιες τροφές όπου βοηθάνε στο μαύρισμα λόγω κάποιων θρεπτικών συστατικών.


1. Κρόκοι αυγού
Οι κρόκοι αυγού είναι μια από τις τροφές που βοηθούν στο... μαύρισμα. περιέχουν βιταμίνη Α και θα πρέπει να καταναλώνονται πάρα πολύ συχνά για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν όμως έχετε πρόβλημα με τη χοληστερίνη σας καλό είναι να τρώτε το πολύ δύο κρόκους αυγών την εβδομάδα.

2. Καρότα
Τα ωμά καρότα θεωρούνται η ιδανική πηγή για να πάρετε φυσική καροτίνη. Η καροτίνη είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά για πολλά αντηλιακά που κυκλοφορούν στο εμπόριο κι αυτό γιατί βοηθά πάρα πολύ στο μαύρισμα. Έτσι αν θέλετε να γίνετε μελανούρι καλό είναι να καταναλώνετε πολλά καρότα που είναι πλούσια και σε βιταμίνη Α.

3. Μάνγκο
Τα μάνγκο είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι ιδανικά για εσάς που θέλετε το καλοκαίρι να έχετε πιο... τροπική όψη.

4. Πίλινγκ
Προετοιμάζουμε το δέρμα μας, πριν από την πρώτη έκθεση στον ήλιο,  κάνοντας πίλινγκ. Έχει την ιδιότητα να αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα. Το δέρμα γίνεται πιο φωτεινό επίσης γίνεται καλύτερη απορρόφηση του λαδιού ή της κρέμας. Το πίλινγκ καλό θα ήταν να αποφεύγουμε κατά την περίοδο του καλοκαιριού, όχι μόνο για να διαρκέσει περισσότερο το μαύρισμα αλλά και για να μην δημιουργηθούν δυσχρωμίες.

5. Λάδι μαυρίσματος
Εκτός από τις τροφές με βιταμίνη Α και καροτέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο λάδι μαυρίσματος. Καλό θα ήταν να περιέχει καροτέλαιο (πλούσιο σε καροτίνη), σησαμέλαιο (λειτουργεί ως φυσικό φίλτρο για την προστασία από το τις UV ακτινοβολίες), βούτυρο καριτέ (που επίσης λειτουργεί ως φυσικό φίλτρο για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως αντιγηραντικός παράγοντας), λάδι μακαντάμια (απορροφάται εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα, έχει φυσικό δείκτη προστασίας), καθώς και λάδι καλέντουλας (χάρις στην καταπραϋντική και αναπλαστική του ιδιότητα).
Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο 12:00- 17:00

Σχολιάστε

Captcha