Η πιο οικονομική αντιρυτιδική κρέμα!
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Η πιο οικονομική αντιρυτιδική κρέμα!

Κατηγορία: Συνταγές Ομορφιάς

Η ενυδατική κρέμα προσώπου είναι απαραίτητη για όλες τις ηλικίες ειδικά για γυναίκες άνω των 25 ετών. Ακόμα πιο βασική είναι όταν μιλάμε για ηλικίες άνω των 30 ετών. Οι κρέμες του εμπορίου ως γνωστόν αν και δραστικές έχουν αρκετό κόστος και πολλά συντηρητικά. Ακολουθείστε λοιπόν τις οδηγίες μας και φτιάξτε την δική σας αντιρυτιδική κρέμα νυχτός από λουλούδια κρίνου και αιθέρια έλαια για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

Υλικά:

Εκτέλεση: 
Λιώστε το κερί μαζί με το λάδι από σταφύλια σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία σε αντικολλητικό σκεύος. Στη συνέχεια βγάλτε τα από τη φωτιά και ρίξτε αμέσως όλα τα υπόλοιπα συστατικά. Ανακατέψτε μέχρι να κρυώσει αρκετά και ενώ είστε σε αυτή τη διαδικασία προσθέστε τελευταίο το αιθέριο έλαιο. Αποθηκεύστε το σε γυάλινο βαζάκι.

Γιατί είναι ωφέλιμη η κρέμα;
Το κερί είναι η βάση που κρατά ομοιογενή την κρέμα και είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία.  Ο κρίνος και το λάδι από κουκούτσια σταφυλιού έχουν ισχυρές αντιρυτιδικές ιδιότητες.

Το ροδόνερο, το μέλι και τα ροδοπέταλα είναι μαλακτικά και βοηθούν στην ελαστικότητα της επιδερμίδας. Τέλος, η λεβάντα λειτουργεί ως αντισηπτικό και παράγοντας διείσδυσης.

Πως να χρησιμοποιήσετε την κρέμα...
To βράδυ, αφού καθαρίσετε το πρόσωπο σας, απλώστε το μείγμα στο λαιμό, στο πρόσωπο και γύρω από τα μάτια. Σημαντικό είναι να ανοίγετε τις ρυτίδες έτσι ώστε το υλικό να εισχωρήσει βαθύτερα. Η διάρκεια ζωής της κρέμας είναι 4 εβδομάδες.

Από την γευσιγνώστρια - συγγραφέα, Μαίρη Παναγάκου

Πηγή: boro.gr

Σχολιάστε

Captcha