Μαύρους κύκλους στα μάτια? 8 «φυσικοί» τρόποι για να απαλλαγείτε....
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Μαύρους κύκλους στα μάτια? 8 «φυσικοί» τρόποι για να απαλλαγείτε....

Κατηγορία: Συνταγές Ομορφιάς

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μας προσδίδουν μια κουρασμένη, άτονη όψη. Δείτε, με ποιους «φυσικούς» τρόπους θα ξαναδώσετε στο δέρμα σας τη χαμένη του λάμψη.

1. Ύπνε καλέ μου φίλε
Η έλλειψη ύπνου πέρα από πλήρη αποδιοργάνωση των λειτουργιών του οργανισμού, προκαλεί εντονότερους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Μην παραλείπετε λοιπόν σε καμία περίπτωση το απαραίτητο καθημερινό 8ωρο ύπνου και όποτε βρείτε ευκαιρία… κοιμηθείτε και λιγάκι παραπάνω!

2. Προσέξτε τη διατροφή σας
Φροντίστε το καθημερινό σας διαιτολόγιο να είναι πλήρες και ολοκληρωμένο. Καταναλώστε πολλά φρούτα και λαχανικά, πιείτε άφθονο νερό και αν χρειαστεί, πάρτε συμπληρώματα βιταμινών καθώς έχει αποδειχθεί πως η έλλειψή τους σε συνδυασμό με την αναιμία μπορεί να προκαλέσουν μαύρους κύκλους.

3. Κόψτε το κάπνισμα (καιρός είναι…)
Χρόνια το λέτε αλλά ποτέ δεν το αποφασίζετε. Ο λόγος για το κάπνισμα που εκτός των άλλων προκαλεί και προβλήματα στα αγγεία που κάνουν το πρόβλημά σας να φαίνεται ακόμη πιο αντιαισθητικό.

4. Χαλαρώστε…
Το υπερβολικό άγχος της καθημερινότητας ενδεχομένως σας εμποδίζει να κοιμηθείτε σωστά, να φάτε όπως πρέπει και να ξεκουραστείτε. Βάλτε όρια ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή και χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια μερικών λεπτών απόλυτης χαλάρωσης. Ο οργανισμός σας, θα σας ευγνωμονεί και το δέρμα σας θα λάμψει ξανά.

5. Τα αγγούρια εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους
Αν δεν το έχετε ήδη δοκιμάσει, τότε σίγουρα θα το έχετε δει σε κάποια ταινία. Ξαπλώστε αναπαυτικά και σε κλειστά μάτια τοποθετήστε ένα κομμάτι αγγούρι για περίπου 15 λεπτά. Πέρα από την απόλυτη χαλάρωση που να νιώσετε, θα διαπιστώσετε πως οι μαύροι κύκλοι έχουν σχεδόν εξαφανιστεί…

6. «Γιατροσόφι» με φακελάκια τσαγιού
Άλλο ένα θαυματουργό «γιατροσόφι» που όπως φαίνεται λειτουργεί με άριστα αποτελέσματα. Πάρτε φακελάκια τσαγιού που έχετε χρησιμοποιήσει και τυλίξτε τα σε ένα μαλακό πανί μαζί με ένα παγάκι. Εφαρμόστε το κάτω από τα μάτια σας και ακριβώς πάνω στους μαύρους κύκλους κατά προτίμηση τις πρωϊνές ώρες. Η τανίνη που εμπεριέχεται στο τσάι, βοηθά στην μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια καθώς και στον αποχρωματισμό του σκούρου δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι πράγματι θεαματικά.

7. Το παγωμένο κουτάλι κάνει θαύματα
Παλιό αλλά καλό και δοκιμασμένο. Ο λόγος για το κουτάλι που βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 15 λεπτά και μετά το τοποθετούμε πάνω στους μαύρους κύκλους μέχρι το κουτάλι να είναι και πάλι ζεστό.

8. Ώρα για πατάτα
Πέρα από το τσάι, το «θαύμα» της πατάτας φαίνεται πως έχει επίσης ικανοποιητικά αποτελέσματα. Πάρτε μια ωμή πατάτα και λιώστε την και απλώστε το μείγμα πάνω στους μαύρους κύκλους. Αφήστε το εκεί για μισή ώρα και στη συνέχεια, ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Πρόκειται για μια ακόμη ανορθόδοξη μέθοδο που όμως έχει θεαματικά αποτελέσματα.

Πηγή: clickatlife.gr

Σχολιάστε

Captcha