Τα 7 καλύτερα αιθέρια έλαια για λαμπερό πρόσωπο...
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Τα 7 καλύτερα αιθέρια έλαια για λαμπερό πρόσωπο...

Κατηγορία: Ομορφιά

Το φαρμακείο της φύσης έχει τις λύσεις για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα... Αυτά είναι τα πιο αποτελεσματικά αιθέρια έλαια για να αποκτήσετε ξανά λάμψη στο πρόσωπό σας.

Ylang ylang
Το ylang ylang είναι ένα ηρεμιστικό και κατευναστικό έλαιο, το οποίο αποπνέει βαθιά αίσθηση ευεξίας, την ίδια στιγμή που τονώνει με μοναδική ικανότητα το δέρμα.

Πορτοκάλι
Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, όσο χαλαρωτικό, καταπραϋντικό κσι αντικαταθλιπτικό είναι, άλλο τόσο φημίζεται για την ικανότητα του να τονώνει την επιδερμίδα και να δυναμώνει τα μαλλιά. Κατάλληλο για χρήση στο μασάζ, αλλά ακατάλληλο για εκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Neroli
Το neroli είναι ένα υπέροχα αρωματισμένο και εξαιρετικά τονωτικό έλαιο, προέρχεται από τα άνθη πορτοκαλιάς και είναι γεμάτο αντισηπτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Χρειάζεται προσοχή με τον ήλιο.

Mυρτιά
Η μυρτιά είναι ένα έλαιο που βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Η χρήση του είνα αρκετά διαδεδομένη σε προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών.

Tριαντάφυλλο
Το έλαιο τριαντάφυλλο βοηθά στη μάχη κατά της γήρανσης του δέρματος και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις ξηρές επιδερμίδες. Το τριαντάφυλλο είναι επίσης γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες, αφού βοηθά στη χαλάρωση των αισθήσεων, στη τόνωση της υτοπεποίθησης και των αισθημάτων στοργής και αγάπης.

Πατσουλί
Το πατσουλί είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες και αντισηπτικό έλαιο, ιδανικό φάρμακο για ποικίλες δερματικές παθήσεις και ερεθισμούς ακμή, εκζέματα, μυκητιάσεις στα πόδια κ.ά. Παράλληλα είνα αντικαταθλιπτικό, ενώ θεωρείται και ισχυρό αφροδισιακό.

Περγαμόντο
Το περγαμόντο, εξάγεται από ένα φρούτο που μοιάζει πολύ με μικρό πορτοκάλι και πρόκειται για ένα υπερτονωτικό αιθέριο έλαιο που βοηθά στο χρόνιο στρες και στην κατάθλιψη. Είναι ωστόσο εξαιρετικά ευαίσθητο στην ηλιακή ακτινοβολία, επηρεάζοντας δραματικά την καλή κατάσταση του δέρματος αν αυτό εκτεθεί στον ήλιο μετά από χρήση. Επιβάλλεται η αραίωση του με κάποιο ουδέτερο φυτικό λάδι.

Πηγή: queen.gr

Σχολιάστε

Captcha