ΟΧΙ πια κατεστραμμένα μαλλιά… Με 3 οικονομικές θεραπείες!
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

ΟΧΙ πια κατεστραμμένα μαλλιά… Με 3 οικονομικές θεραπείες!

Κατηγορία: Συνταγές Ομορφιάς

Πολλές γυναίκες καθημερινά παρατηρούν τα μαλλιά τους να χάνουν την ζωντάνια τους, την λάμψη τους, να έχουν καμένες άκρες, έντονη ψαλίδα και τελικά να σπάνε οι τρίχες.

 

Το πιστολάκι, η πρέσα για ίσιωμα, το ψαλίδι για μπούκλες και το ντεκαπάζ είναι οι πρώτοι εχθροί των μαλλιών. Ναι, προσφέρουν ωραία χτενίσματα και το ντεκαπάζ το χρώμα που επιθυμούμε, όμως η συχνή τους χρήση είναι μόνο καταστροφική για τις πολύτιμες φυσικές μας τρίχες.
Πολλές είναι οι γυναίκες που καταφεύγουν σε διάφορες δραστικές λύσεις με θεραπείες που υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα με αρκετά μεγάλο κόστος.

Θεραπείες για κατεστραμμένα μαλλιά

  1. Λάδι καρύδας: το λάδι καρύδας είναι γνωστό για τα θεαματικά αποτελέσματα που έχει στην επαναφορά της ποιότητας της τρίχας των μαλλιών μας. Απλώστε μια γενναία ποσότητα από αυτό το έλαιο στα μαλλιά σας. Έπειτα κάντε απαλό μασάζ από εκεί που αρχίζει η φθορά της τρίχας έως τις άκρες των μαλλιών σας. Το μασάζ θα βοηθήσει το έλαιο να απελευθερώσει όλα τα συστατικά τα οποία θα επαναφέρουν την τρίχα στην κανονική της κατάσταση. Έπειτα τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια βαμβακερή πετσέτα και αφήστε το λάδι καρύδας να ενεργήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Ιδανικά κάντε την διαδικασία πριν τον ύπνο και λουστείτε το πρωί. Επαναλάβετε την μάσκα αυτή ιδανική 2 φορές την εβδομάδα.
  2. Τζέλ αλόης: Η αλόη βέρα είναι η βασίλισσα της ανάπλασης. Γνωστή λοιπόν για την ιδιότητα αυτή δεν κάνει θαύματα μόνο στο δέρμα αλλά και στα μαλλιά. Απλώστε λοιπόν τζέλ αλόης στα μαλλιά σας και αφήστε το να δράσει, δεν χρειάζεται αφαίρεση με νερό. Επαναλάβετε 2 φορές την εβδομάδα και δείτε τα κατεστραμμένα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται.
  3. Αμυγδαλέλαιο και αβοκάντο: το αμυγδαλέλαιο όπως και το αβοκάντο είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, ενυδατικούς παράγοντες βιταμίνες που έχουν αναπλαστική και αντιγηραντική δράση. Έτσι όπως καταλαβαίνετε αυτός ο συνδυασμός αποτελεί μια βόμβα επανόρθωσης για κατεστραμμένα μαλλιά. Εσείς απλά πάρτε ένα ώριμο αβοκάντο και βάλτε το στο μπλέντερ μαζί με μια κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο. Πολτοποιήστε τα και το μείγμα που θα πάρετε απλώστε το στα μαλλιά σας δύο δάκτυλα περίπου πιο επάνω από το σημείο που αρχίζει η φθορά των μαλλιών σας. Αφήστε την μάσκα να δράσει στα μαλλιά σας για μισή ώρα και έπειτα ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με άφθονο νερό. Όσο πιο πολλές φορές επαναλάβετέ αυτή τη διαδικασία τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθουν τα μαλλιά σας.

Τέλος μην ξεχνάτε μετά από κάθε θεραπεία και πριν από κάθε λούσιμο να ξεπλένετε τα μαλλιά σας με ένα μείγμα από νερό και μηλόξυδο. Πάρτε ένα ποτήρι χωρίστε το σε τρία ίσα μέρη. Στο ένα μέρος βάλτε μηλόξυδο και στα άλλα δύο μέρη γεμίστε το με νερό. Ξεβγάλετε με αυτό τα μαλλιά σας. Το μηλόξυδο έχει την ιδιότητα να τονώνει και να καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά και είναι ιδανικό για εσάς που έχετε κατεστραμμένα μαλλιά.

Πήγη:  jenny.gr   dynamikhgynaika.gr 

 

 

Σχολιάστε

Captcha