Διατηρήστε το μαύρισμα των διακοπών με 5 απλά βήματα
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Διατηρήστε το μαύρισμα των διακοπών με 5 απλά βήματα

Κατηγορία: Ομορφιά

Απλοί τρόποι για να κρατήσεις λίγο παραπάνω το εξωτικό σου μαύρισμα…

Γύρισες από τις καλοκαιρινές σου διακοπές και το τροπικό χρώμα που πάσχισες να αποκτήσεις αρχίζει και ξεθωριάζει; 


Γενικότερα, όσο πιο γρήγορα αποκτήσεις το μαύρισμα σου τόσο πιο σύντομα θα το χάσεις. Αν όμως πήρες σταδιακά χρώμα, μπορείς να το διατηρήσεις μέχρι και ένα μήνα μετά τις διακοπές!

Μάθε 5 απλούς τρόπους για να διατηρήσεις το μαύρισμα σου ακόμα περισσότερες ημέρες:

 

1.)  Η σωστή αποτρίχωση: Απόφυγε τη συχνή αποτρίχωση με κερί, καθώς έτσι αφαιρούνται ευκολότερα τα «μαυρισμένα» κύτταρα από την επιδερμίδα. Για τον επόμενο μήνα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξυραφάκια. 

2.)  Απολέπιση: Φρόντισε τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα να κάνεις ένα ήπιο scrub, με απαλές, κυκλικές κινήσεις για να ανανεώσεις τα κύτταρα της επιδερμίδας σου.

3.) Ενυδάτωση: Το μαυρισμένο δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση. Όσο περισσότερο ενυδατωμένη είναι η επιδερμίδα, τόσο πιο υγιές φαίνεται το μαύρισμα. Οπότε φρόντισε να πίνεις αρκετό νερό και να χρησιμοποιήσεις super ενυδατικά προϊόντα για το δέρμα σου.

4.)  Φάε καρότα: Τα καρότα είναι πλούσια σε β-καροτένια, τα οποία παρατείνουν τη δράση της μελανίνης. Τέτοιες τροφές είναι ακόμα και τα βερίκοκα, το μάνγκο και οι γλυκοπατάτες.

5.) Ντους με κρύο νερό: Το ζεστό νερό αφυδατώνει την επιδερμίδα κάτι που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει στο ξεφλούδισμα. Οπότε προσπάθησε αυτό το μήνα να κάνεις μπάνιο με δροσερό- κρύο νεράκι.

 

Πηγή: http://www.faysbook.gr/

Σχολιάστε

Captcha