Αιθέριο Έλαιο "Βανίλια"
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !

Αιθέριο Έλαιο "Βανίλια"

2 κριτικές 2 κριτικές
4,00€
Ποσότητα:
-
+
Κωδικός Προϊόντος: b987
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Αιθέριο Έλαιο "Βανίλια"

Το όνομά της σημαίνει «μικρό φασόλι». 

Η βανίλια χρησιμοποιούνταν για τον αρωματισμό του σοκόατλ (της σοκολάτας), ενός αφεψήματος των Αζτέκων, αιώνες πριν ο Κορτές (Ισπανός κατακτητής) το δοκιμάσει στην αυλή του Μοντεζούμα (τελευταίος αυτοκράτορας των Αζτέγκων), σύντομα μετά από αυτό η βανίλια έγινε πολύ δημοφιλής στην Ευρώπη.

Το ευχάριστο και έντονο άρωμά της αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε καθιστώντας την ως τη “βασίλισσα των αρωμάτων”. 

Μια σειρά από σωματικά και ψυχολογικά οφέλη αποδίδονται στη βανίλια εδώ και αιώνες. 

Το αιθεριο ελαιο της Βανιλιας χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την νευρικότητα, τις αϋπνίες, το στρες, την ένταση και την κατάθλιψη. Θεωρείται ότι προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα ευεξίας παρόμοιο με την κατανάλωση σοκολάτας.

Αρκούν μόνο λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου βανίλιας σε μία συσκευή ή σε ένα λάδι για μασάζ, για να νιώσετε την αισθησιακή και εξωτική αίσθηση που αφήνει.

Το αιθέριο έλαιο της Βανίλιας που είναι διαθέσιμο στο Herbs n Beauty έχει μουλιάσει σε διάλυμα οργανικού ηλιέλαιου χωρίς χρήση αλκοόλ και έχει ένα ζεστό, γλυκό και αισθησιακό άρωμα.

Συσκευασία: 10ml

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:



Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε έκπτωση 15% στην επόμενη παραγγελία σας!
* Email
Όνομα 

Εγγραφη