7 συμβουλές για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες γύρω από το στόμα
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

7 συμβουλές για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες γύρω από το στόμα

Κατηγορία: Ομορφιά

Τέλος οι ρυτίδες γύρο από το στόμα. 

1. Το έλαιο της βιταμίνης Ε είναι θαυματουργό και αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των ρυτίδων. Θα το βρείτε σε αμπούλες στα φαρμακεία και μπορείτε είτε να τις πιείτε απευθείας έτσι είτε να τις τρυπήσετε και να απλώσετε το έλαιο τους πάνω στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Στην προκειμένη περίπτωση γύρω από το στόμα.

2. Φτιάξτε μια απλή και θαυματουργή μάσκα προσώπου με βάση το αβοκάντο, το οποίο είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Θα χρειαστείτε: 1 πολτοποιημένο αβοκάντο, λίγο μέλι και τον κρόκο ενός αυγού. Ανακατέψτε τα πάρα πολύ καλά και δημιουργήστε μια απλή και γρήγορη μάσκα εξάλειψης των ρυτίδων. Απλώστε τη γύρω από το στόμα σας για 20 λεπτάκια και στη συνέχεια ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό. Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω φρούτο έχει την ικανότητα να γεμίζει τις ρυτίδες στο στόμα και ενυδατώνει το δέρμα. Από την άλλη μεριά το μέλι αυξάνει την κυκλοφορία, ενώ το αυγό συσφίγγει το δέρμα.

3. Μια επίσης πάρα πολύ συσφικτική μάσκα είναι αυτή με το ασπράδι του αυγού, αναμεμειγμένο με λίγο έλαιο καρύδας, η οποία αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αφαιρώντας παράλληλα τις ρυτίδες και τη χαλάρωση. Αφού λοιπόν ανακατέψετε τα δυο υλικά, απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο σας, αφήστε τη να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό. Αξίζει να σημειωθεί πως η προσθήκη του ελαίου καρύδας θα ενυδάτωσει το δέρμα σας, αποτρέποντας την αφυδάτωση του.

4. Δημιουργήστε μια φυσική πάστα με σκόνη κουρκουμή και ζάχαρη από το χυμό ζαχαροκάλαμου, προκειμένου να θεραπεύσετε τις γραμμές του χαμόγελου και να μειώσετε τις ρυτίδες γύρω από το στόμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε την πάστα γύρω από το στόμα και να την αφήσετε να στεγνώσει.

5. Μια ακόμη από τις καλύτερες θεραπείες για την εξάλειψη των ρυτίδων γύρω από το στόμα είναι μια πάστα από πολτοποιημένους σπόρους κολοκύθας, αναμεμειγμένους με ελαιόλαδο. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και η απλή εφαρμογή του ελαιόλαδου στα χείλη και γύρω από αυτά, αφήνοντας το να παραμείνει όλη νύχτα, μπορεί να βοηθήσει την απαλλαγή από τις ρυτίδες.

6. Κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο, απλώστε γύρω από τα χείλη σας, κάνοντας παράλληλα μασάζ λίγο λάδι καρύδας, το οποίο αποτελεί ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, με τις ιδιότητες μιας ενυδατικής κρέμας, που θα αντιμετωπίσει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν μελλοντικές ρυτίδες. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέστε και λίγο έλαιο βιταμίνης Ε.

7. Χρησιμοποιήστε μισό λεμόνι ή πάρτε λίγο χυμό του για να το τρίψετε γύρω από την περιοχή του στόματος σας. Αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης των ρυτίδων είναι από τους καλύτερους, αφού το οξύ στον χυμό του λεμονιού θα βοηθήσει στη σύσφιξη του δέρματος σας και η υψηλή συγκέντρωση του σε βιταμίνη C βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών.


πηγή beautetinkyriaki

Σχολιάστε

Captcha