Τελευταίες Αναρτήσεις
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Τελευταίες Αναρτήσεις

Rss
Ημερομηνία: 2019-04-10 Κατηγορία: Ομορφιά

Μεγάλο ερώτημα… Μεγάλη απόφαση…

Ημερομηνία: 2019-03-10 Κατηγορία: Υγεία

Το πεντικιούρ δεν είναι μόνο για την ομορφιά αλλά και για την υγιεινή των ποδιών. Με αυτόν τρόπο φροντίζουμε τα πόδια από σκληρίσεις και μύκητες. Ιδανικό και για γυναίκες με πολύωρη ορθοστασία καθώς το μασάζ βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος. 

Ημερομηνία: 2018-07-23 Κατηγορία: Συνταγές Ομορφιάς

Σέρουμ προσώπου για ώριμες και ξηρές επιδερμίδες... Θα το λατρέψεις!!!

Ημερομηνία: 2018-02-28 Κατηγορία: Υγεία

Πήρε το όνομά του από τη λέξη «ευ» και το ρήμα «καλύπτω», το οποίο παραπέμπει στο κάλυμμα που περιβάλλει τα αναπτυσσόμενα άνθη του.
 

Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου, έγινε γνωστό στο Δυτικό πολιτισμό το 1788. Το ίδιο έτος ο John White, επικεφαλής χειρουργός από μια βρετανική αποστολή του Πρώτου Στόλου, απόσταξε ένα τέταρτο του γαλονιού έλαιο ευκαλύπτου και το ονόμασε "Sydney Mint".

Ημερομηνία: 2018-02-17 Κατηγορία: Υγεία

Αν η σχέση σου με τον ύπνο είναι από μέτρια έως κακή και έχεις δοκιμάσει πολλά tricks για να τη βελτιώσεις, ανεπιτυχώς, τότε ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή. 

Ημερομηνία: 2018-02-17 Κατηγορία: Υγεία

Το tea tree το «βάφτισε» έτσι ο Κάπταιν Τζέιμς Κουκ, που διδάχτηκε τις πολύτιμες φαρμακευτικές του ιδιότητες από τους ιθαγενείς της Αυστραλίας. Δεν έχει, όμως, καμιά σχέση με το τσάι. Το κιτρινωπό έλαιο, με το πικρό, χλωρό, φρέσκο, καθαρό άρωμά του, έχει γίνει αντικείμενο πολλών διεθνών επιστημονικών ερευνών από το 1930 και μετά.

Ημερομηνία: 2018-02-17 Κατηγορία: Ομορφιά

Βάλτε στη ζωή σας τα αιθέρια έλαια! Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, τα έλαια από τα αρωματικά φυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στον τομέα της αισθητικής όσο και στο χώρο της ιατρικής καθώς πολλά από αυτά επιδρούν θετικά σε πολλές ασθένειες.