Τελευταίες Αναρτήσεις
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Τελευταίες Αναρτήσεις

Rss
Ημερομηνία: 2017-09-20 Κατηγορία: Ομορφιά

Με ιστορία πέντε χιλιάδων χρόνων, η αλόη προσφέρει αποδεδειγμένα δροσιά, αναζωογόνηση, ενυδάτωση και ευεξία. Στην αρχαιότητα την αποκαλούσαν «βότανο της αθανασίας», καθώς περιέχει πάνω από 150 πολύτιμα συστατικά, όπως βιταμίνες Α, Β και C, σίδηρο, αμινοξέα κ.ά. Φημίζεται ακόμα για την αντισηπτική, αντιοξειδωτική και αναπλαστική της δράση.

Ημερομηνία: 2017-09-15 Κατηγορία: Ομορφιά

Το… «μυστικό» της νεανικής και χωρίς ρυτίδες επιδερμίδας της είναι όπως η ίδια εξομολογήθηκε το λάδι αργκάν

Ημερομηνία: 2017-09-07 Κατηγορία: Υγεία

Πάντα πίναμε την πορτοκαλάδα μας βιαστικά για να «μη χάσει τις βιταμίνες της» και τρώγαμε πορτοκάλια για να μην αρρωσταίνουμε εύκολα. Ποιες άλλες τροφές, όμως, είναι εξίσου ή περισσότερο πλούσιες σε βιταμίνη C από το αγαπημένο μας αυτό φρούτο;

Ημερομηνία: 2017-09-07 Κατηγορία: Υγεία

Υγιεινή διατροφή και εργασιακός χώρος πάνε μαζί?

Ημερομηνία: 2017-09-07 Κατηγορία: Υγεία

Παρατηρώντας την περίεργη ουσία που οι μέλισσες τοποθετούσαν στην είσοδο της κυψέλης-πόλη τους για να την προστατεύσουν από τους εχθρούς την ονόμασαν πρόπολη- προ της πόλης-προσδίδοντάς της με τον πιο εύστοχο τρόπο την αμυντική της ιδιότητα…. σήμερα διεθνώς η πρόπολη κρατάει το σοφό αυτό όνομα “propolis” θυμίζοντάς μας τις ιδιότητες της οι οποίες συντελούν: στην προ-φύλαξη και προ-στασία της κυψέλης-πόλης και των κατοίκων της από πάσης φύσεως εχθρούς.

Ημερομηνία: 2017-09-06 Κατηγορία: Υγεία

Πολλά λέγονται κάθε φθινόπωρο για την επίδραση της σχολικής τσάντας στον αναπτυσσόμενο σκελετό ενός παιδιού.

Ημερομηνία: 2017-09-05 Κατηγορία: Υγεία

Kαθόλου «της μόδας» στην Eλλάδα, η γιόγκα για τα παιδιά μπορεί ωστόσο να συμβάλλει αποφασιστικά στην ισορροπημένη ανάπτυξη όχι μόνο του σώματος, αλλά και ολόκληρης της προσωπικότητας του παιδιού σας.