Θέλεις Καλοκαίρι χωρίς Κυτταρίτιδα?… Θα το Έχεις
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Θέλεις Καλοκαίρι χωρίς Κυτταρίτιδα?… Θα το Έχεις!

Κατηγορία: Ομορφιά

Μεγάλο ερώτημα… Μεγάλη απόφαση…

Για να έχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα και η «όψη φλοιού πορτοκαλιού» να αποτελεί παρελθόν, θα πρέπει να είμαστε διατεθειμένες να κάνουμε κάτι παραπάνω.
Για να μην μακρηγορώ με αιτίες και στάδια θα σας πως εγώ πως κατάφερα να χάσω 15 κιλά και το δέρμα μου να απαλλαγεί από την ενοχλητική κυτταρίτιδα.

Μεσογειακή διατροφή. Όσο αυτονόητο και αν σας φαίνετε… γνωρίζατε ότι στην Ελλάδα τα   υπέρβαρα κορίτσια, βρίσκονται στην τρίτη θέση πανευρωπαϊκά? (Πηγή)

Τα φρούτα και τα λαχανικά κυρίως (εποχής) είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, που φυσικά είναι ωφέλιμα και στην επιδερμίδα!

Κομμένες οι ατασθαλίες… Το ξέρω, πως να αντισταθείτε σε μία σοκολατίνα? Και όμως κορίτσια θα το κάνετε…. ΤΕΛΟΣ! Αυτό που ίσως σας διευκολύνει στην δύσκολη απόφαση, είναι να ζητήσετε βοήθεια από  μια φίλη σας. 

Για αναψυκτικά, αλκοόλ κοκ. Ούτε λόγος! Ρόφημα από βότανα χωρίς ζάχαρη… άντε λίγο μέλι επιτρέπετε! 

Νερό. Το πόσο νερό χρειάζεται εξαρτάτε… (ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα). 

Παπούτσια. Ωραίες οι γόβες στα κλάμπ και στα μπουζούκια, δεν λέω, αλλά καθημερινά καλύτερα να φορέσεις και το αθλητικό σου παπουτσάκι, που είναι και άνετο... Θα κυκλοφορήσει και το αιμματάκι...

Και μια που είπαμε για αθλητικά δες καμιά άσκηση στο σπίτι για αρχή, διότι το γυμναστήριο δεν το γλυτώνεις. Θα μπεις πιο εύκολα προετοιμασμένη, στον χώρο του γυμναστηρίου, όταν δεις με τα ίδια σου τα μάτια πως έχουν αλλάξει άλλες αυτές γυναίκες, που προσπαθούν. Πραγματικά το σώμα με την σωστή καθοδήγηση μεταμορφώνετε! 

Τέλος, εφόσον απολαύσεις το ντουζάκι σου, βάλε και μια κρεμούλα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αναλόγως το στάδιο παίρνεις και το κατάλληλο προϊόν. (ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα). 

Το ξέρω, αγανακτήσατε με όλα αυτά που πρέπει να κάνετε αν πραγματικά θέλετε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα και από τα παραπανίσια κιλάκια… Ένα έχω να πω! You can do it! 

Πέπη Τσοτίνα
Σύμβουλος Ομορφιάς.

Σχολιάστε

Captcha