5 Tips για να αποβάλεις το άγχος των εξετάσεων!
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

5 Tips για να αποβάλεις το άγχος των εξετάσεων!

Κατηγορία: Υγεία

Η ώρα της μεγάλης στιγμής πλησιάζει… Πανελλήνιες και εξεταστική! Με μια λέξη ΑΓΧΟΣ!!!

Για σένα που διαβάζεις αλλά και για εσένα που συνδυάζεις δουλειά και διάβασμα… Σου έχω ετοιμάσει 5 tips που ίσως σε βοηθήσουν. 

  1. Απόλαυσε ένα χαλαρωτικό μπανάκι. Ο συνδυασμός από το ζεστό νερό που πέφτει πάνω στο σώμα και την μυρωδιά από το αγαπημένο σου αφρόλουτρο, εκτός από την σκόνη και τον ιδρώτα αποβάλει και την ένταση της ημέρα. Τώρα είσαι έτοιμη να τυλιχτείς στην απαλή και μυρωδάτη πετσετούλα σου!
  2. Μην ξεσπάς το άγχος σου στα πατατάκια… τα τρανς λιπαρά δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα, εκτός από κιλάκια. Τα φρούτα τα λαχανικά και οι ξηροί καρποί περιέχουν θρεπτικά συστατικά που βοηθάνε την μνήμη και την καλή λειτουργία του εγκεφάλου. 
  3. Αφέψημα με βότανα. Θα μου πεις δεν είμαι άρρωστη γιατί να πιω χαμομήλι? Το χαμομήλι, η λεβάντα, η πασιφλώρα, το μελισσόχορτο είναι βότανα που βοηθάνε τον οργανισμό να χαλαρώσει χωρίς να φέρνουν υπνηλία. Μια κούπα πρως το τέλος της απογευματινή μελέτης είναι ότι χρειάζεσαι. 
  4.  «…Κάτι γλυκό ζητάει ο ουρανίσκος…» που λέει και ο Λάκης Παπαδόπουλος. Ένα κομματάκι μαύρης σοκολάτας θα σου φτιάξει την διάθεση και ξέρεις γιατί? Γιατί η σοκολάτα περιέχει ανανδαμίνη (είναι ένα κανναβινοειδές μέλος της ίδιας οικογένειας ψυχοδιεγερτικών ουσιών που υπάρχουν και στην κάνναβη, χωρίς την παρουσία THC). Αυτός είναι ο λόγος που η σοκολάτα δημιουργεί ένα γενικό αίσθημα ευφορίας. 
  5. Όταν αρχίζεις και χάνεις τα λόγια σου από την νύστα, μην παλεύεις με το «πρέπει να διαβάσω». κλείσε τα μάτια πάρε μια βαθιά εισπνοή από τη μύτη και εκπνοή από το στόμα. Απόλαυσε ένα υπνάκο. Το έχεις ανάγκη!!!

Buona notte!!!  

Πέπη Τσοτίνα
Σύμβουλος Ομορφιάς.

Σχολιάστε

Captcha