Ροδόνερο… Ρουτίνα ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα!
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Ροδόνερο… Ρουτίνα ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα!

Κατηγορία: Ομορφιά

Το ροδόνερο είναι ευρέως γνωστό από την αρχαία Αίγυπτο όπου η Βασίλισσα Κλεοπάτρα το χρησιμοποιούσε στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας της.

Το ροδόνερο παράγετε με απόσταξη από τα φρεσκοκομμένα άνθη τριαντάφυλλου. Χρησιμοποιείτε απευθείας στο πρόσωπο και το σώμα, ενδείκνυται για καθημερινή χρήση.

Τα Θαυμάσια Οφέλη του Ροδόνερου στην Επιδερμίδα:

  • Το ροδόνερο ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Μπορούμε να το χρησιμοποιούμαι το καλοκαίρι (όταν κάνουμε ηλιοθεραπεία) ή όταν ταξιδεύουμε (η αλλαγή της θερμοκρασίας και της ατμοσφαιρική πίεσης έχουν επιπτώσεις το δέμα). Με το ροδόνερο το πρόσωπο ενυδατώνεται, αναζωογονείτε και δείχνει ξεκούραστο.
  • Το ροδόνερο τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε ως τονωτική λοσιόν  μετά τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας (στο βαμβάκι ψεκάζουμε μικρή ποσότητα και το εφαρμόζουμε στο πρόσωπο, εφόσον έχει απορροφηθεί η λοσιόν από τριαντάφυλλο εφαρμόζουμε την κρέμα νυκτός). Η συχνή χρήση του, επαναφέρει την ελαστικότητα και αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό.
  • Το νερό από ροδοπέταλα έχει αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.  Μπορούμε να κάνουμε ντεμακιγιάζ (απομακρύνει τους ρύπους και καθαρίζει τους φραγμένους πόρους, έτσι αποτρέπει την ακμή και τα σπυράκια), μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση (ηρεμεί και καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα). 
  • Το ανθόνερο τριαντάφυλλου έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από τις βλαβερές ακτινοβολίες και περιποιείται την ώριμη επιδερμίδα. Το ροδόνερο σε καθημερινή χρήση απαλύνει τις ρυτίδες και διατηρεί την ισορροπία του φυσικού ph. Δίνει λάμψη, υγιή όψη και ζωντάνια σε όλους τους τύπους δέρματος.
  • Το γλυκό και μεθυστικό άρωμά του βελτιώνει την διάθεση από την κατάθλιψη και το άγχος.

Το τριαντάφυλλο είναι διάσημο ως σύμβολο της αληθινής αγάπης. «Αυτό που λέμε ρόδο, όπως και να το πεις, το ίδιο θα μοσχοβολάει». Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Πέπη Τσοτίνα

Σύμβουλος Ομορφιάς.

 

Σχολιάστε

Captcha