Ερωτικό μασάζ για την ημέρα των ερωτευμένων.
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Το πιο ερωτικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Κατηγορία: Ομορφιά

Πώς να της Κάνεις Ερωτικό Μασάζ που δεν θα Ξεχάσει Ποτέ!

Οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στα προκαταρκτικά και το αισθησιακό μασάζ σώματος είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τη διεγείρεις. Είτε είναι το πρώτο σας ραντεβού, είτε έχετε σχέση χρόνια, ένα καλό μασάζ θα την χαλαρώσει, θα την κάνει να αισθανθεί όμορφα στα χέρια σου και θα της μείνει αξέχαστο.
 
Προτού ξεκινήσεις το μασάζ πρέπει να μάθεις τα βασικά συστατικά που απαιτούνται. Στόχος είναι να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να την ευχαριστήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
1). Η Κατάλληλη Διάθεση
Το σημαντικότερο βήμα στο ερωτικό μασάζ είναι να φτιάξεις το κλίμα. Το μασάζ είναι ερωτικό, που σημαίνει ότι πρέπει να αισθάνεστε και οι δύο άνετα. Φτιάξε ένα ωραίο, ρομαντικό περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό και κεριά και ετοίμασε το σημείο στο οποίο θα της κάνεις το μασάζ.
Αυτό μπορεί να είναι φυσικά το κρεβάτι, αλλά ακόμη και το πάτωμα ή και ένα τραπέζι (εκτός αν έχεις ειδικό κρεβάτι για θεραπευτικό μασάζ σώματος, όπως αυτά που έχουν οι επαγγελματίες για το θεραπευτικό μασάζ).
Αν πρόκειται απλά να της κάνεις ένα αισθησιακό ερωτικό μασάζ στα χέρια ή στο κεφάλι, ακόμη και μια καρέκλα ή ένας καναπές είναι αρκετά.
 
2). Μουσική
Η μουσική κατέχει ένα κρίσιμο μέρος της διαδικασίας και βοηθά πολύ στην δημιουργία ερωτικής ατμόσφαιρας. Μπορείς να βρεις ήχους της φύσης, όπως ποτάμια ή βροχή. Μια αναζήτηση στο youtube θα σε βοηθήσει να βρεις την μουσική υπόκρουση που θα ταιριάξει στην βραδιά σου.
 
Το ειδικό λάδι για μασάζ είναι το κύριο συστατικό. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία λαδιού με πολλές και διαφορετικές μυρωδιές. Το αμυγδαλέλαιο είναι από τα πιο δημοφιλή έλαια που χρησιμοποιούνται στο μασάζ. Δεν απορροφάται εύκολα, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να το ανανεώσεις συνεχώς και είναι αρκετά ελαιώδες ώστε να γλιστράει.
Επίσης υπάρχουν και τα αιθέρια έλαια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αρωματίσεις στο χώρο.
Δοκίμασε μερικά διαφορετικά μέχρι να βρεις ποιο σου αρέσει περισσότερο. Λάδι για μασάζ Αγορά ΕΔΩ.
 
Τεχνικές Ερωτικού Μασάζ
Υπάρχουν μερικές τεχνικές μασάζ για όλο το σώμα ( full body massage), τις οποίες μπορείς να δοκιμάσεις.
  • Μασάζ Shiatsu. Το μασάζ Shiatsu είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία και είναι εύκολο να την μάθεις. Ασκείς πίεση σε ένα συγκεκριμένο σημείο και κάνεις αργές κυκλικές κινήσεις. Προσοχή, στο μέγεθος της πίεσης, ώστε να μην προκαλέσεις πόνο.
  • Συμπίεση. Η συμπίεση είναι ακόμη μια συνηθισμένη τεχνική μασάζ. Βασικά πιέζεις μια περιοχή, αυξάνοντας έτσι την ροή του αίματος και χαλαρώνοντας τους μύες. Συνήθως με την συμπίεση ξεκινά το μασάζ, σαν μια μορφή προθέρμανσης.
  • Χτυπήματα. Η τεχνική των χτυπημάτων περιλαμβάνει ελαφριά χτυπήματα σε μέρη του σώματος της. Κράτησε τα δάχτυλα ενωμένα και τις παλάμες σε πλήρη επαφή με το σημείο του σώματος που θέλεις να της κάνεις μασάζ.
  • Τριβή. Η τεχνική της τριβής βρίσκει εφαρμογή στα χέρια και στα πόδια. Δεν χρειάζεται λάδι, γιατί δημιουργείται μεγάλη τριβή μεταξύ του χεριού σου και του σώματος της. Με την τεχνική της τριβής εστιάζεις σε ένα μικρό τμήμα και ασκείς σταθερή πίεση, χωρίς να βάζεις πολλή δύναμη.
  • Η Τεχνική του Πλάστη. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ιδανική για σημεία με λίπος, όπως τα οπίσθια. Η κίνηση είναι παρόμοια με αυτή που κάνει ο φούρναρης όταν πλάθει το ψωμί. Πρώτα πιέζεις προς τα κάτω και μετά προς τα πάνω.

Οι παραπάνω τεχνικές μπορούν να εναλλάσσονται από σημείο σε σημείο.

Τώρα που ξέρεις τις βασικές τεχνικές για το μασάζ, ας δούμε λίγες λεπτομέρειες ακόμη για κάθε σημείο του σώματος της χωριστά:

  • Το κεφάλι. Το μασάζ του κεφαλιού μπορεί να είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό και προσφέρει ανακούφιση από το άγχος. Κυρίως όμως, μπορεί να σε βοηθήσει στην περίπτωση που δεν υπάρχει ακόμη οικειότητα και αυτά είναι τα πρώτα σας αγγίγματα. Μπορείς να της κάνεις μασάζ στο κεφάλι σε οποιαδήποτε βολική για εκείνη καθιστή θέση. Ξεκίνησε με το μέτωπο της και προχώρησε προς τα μαλλιά της εφαρμόζοντας απαλή πίεση συνεχίζοντας σε όλο της το κεφάλι για όσο θέλεις και για όσο την βλέπεις ότι το απολαμβάνει.
  • Μέση, Ώμοι και Αυχένας. Αυτά τα τρία σημεία είναι που έρχονται πρώτα στο μυαλό όταν κάποιος ακούει την λέξη «μασάζ» και είναι λογικό, μιας και είναι τα σημεία που χαλαρώνουν περισσότερο με το μασάζ. Η γυναίκα πρέπει να είναι ξαπλωμένη με γυμνή την πλάτη. Βάζεις λάδι στα χέρια σου και το ζεσταίνεις, προτού το εφαρμόσεις στο σώμα της. Ξεκίνησε με απαλά χτυπήματα στην μέση, ψηλά και χαμηλά και συνέχισε με Shiatsu και πλάσιμο στους ώμους, προχωρώντας σταδιακά προς τον αυχένα.
  • Οπίσθια. Η περιοχή των οπισθίων είναι μια ερωτογενής περιοχή. Κάνε κυκλικές κινήσεις και αύξησε σταδιακά την πίεση, όσο καλύπτεις μεγαλύτερο μέρος. Στην συνέχεια εφάρμοσε την τεχνική του πλάστη, χωριστά σε κάθε πλευρά. Θα την δεις να το απολαμβάνει ιδιαίτερα και να ζεσταίνεται για την συνέχεια.
  • Πόδια. Το μασάζ στα πόδια μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστικό και χαλαρωτικό. Άσκησε πίεση στις γάμπες και στους μηριαίους δικέφαλους της και συνέχισε με τα πέλματα, κάνοντας πάντα απαλές κινήσεις. Θα δεις από τις αντιδράσεις της πόση δύναμη χρειάζεται να βάζεις.
  • Χέρια. Για τα χέρια ισχύει ότι και για τα πέλματα. Ξεκίνησε από την παλάμη της και συνέχισε προς τα πάνω και μετά ξανά προς τα κάτω, φτάνοντας μέχρι τα δάχτυλα, στα οποία θα ασκήσεις απαλή πίεση.
  • Στήθος. Άφησε για το τέλος την περιοχή του στήθους, ξεκινώντας από έξω προς τα μέσα μέχρι τις ρώγες. Άφησε την γυναίκα να σε καθοδηγήσει σχετικά με το μέγεθος της πίεσης που την ευχαριστεί περισσότερο.
 
Μερικές Τελευταίες Συμβουλές για Αξέχαστο Μασάζ
Φρόντισε τα χέρια σου και το δωμάτιο να είναι αρκετά ζεστά.
Σκέπασε τα μέρη του σώματος της στα οποία δεν κάνεις μασάζ την συγκεκριμένη στιγμή.
Προτού εφαρμόσεις το λάδι στο σώμα της, δοκίμασε μια σταγόνα στο χέρι, για περίπτωση που έχει κάποια αλλεργία.
Κάνε μασάζ στους μύες και όχι στα κόκαλα!
Μίλησε της, ρώτησε την τι προτιμά.
Μην ντρέπεσαι. Οι γυναίκες λατρεύουν το μασάζ. Τις χαλαρώνει, τις κάνει να νιώθουν πολύ ιδιαίτερες και ότι έχουν την προσοχή σου πάνω τους.
 
Συνοψίζοντας, το μασάζ είναι μια διαδικασία ευεργετική για το σώμα. Επιπλέον, βοηθά και το μυαλό να αφήσει πίσω του το άγχος και διεγείρει τις αισθήσεις. Εάν δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες, μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για μια αξέχαστη βραδιά.
 
Πηγή: www.menofstyle.gr

Σχολιάστε

Captcha