Αντιγηραντικό Λάδι Προσώπου Για Λιπαρή Επιδερμίδα
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

DIY: Αντιγηραντικό Λάδι Προσώπου Για Λιπαρή Επιδερμίδα

Κατηγορία: Συνταγές Ομορφιάς

Φτιάξε μόνη σου ένα εύκολο λάδι για την λιπαρή επιδερμίδα του προσώπου με 4 μόνο υλικά.
 

Υλικά:

Το έλαιο αργκάν (argan oil) βελτιώνει τη χαλάρωση του δέρματος και επαναφέρει την ελαστικότητα και τη σύσφιξη σε θεαματικά επίπεδα. 
Το έλαιο τζοτζόμπα (jojoba oil) «μιμείται» το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος και προσφέρει ελαστικότητα και σύσφιξη. Ιδανικό για ώριμες επιδερμίδες καθώς εμποδίζει τη δημιουργία ρυτίδων, χαρίζει λάμψη και ομορφιά στην επιδερμίδα.
Το έλαιο σταφυλιού (σταφυλοκουκουτσέλαιο) είναι εξαιρετικά πλούσιο σε Ω6 λιπαρά οξέα και σε βιταμίνη Ε. Τα λιπαρά οξέα ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και την επαναφορά της ελαστικότητας. Διατηρεί την επιδερμίδα σφριγηλή και την απαλλάσσει από ρυτίδες και λεπτές γραμμές.
Το αιθέριο έλαιο λεμόνι λόγο της υψηλής συγκέντρωσης σε βιταμίνη C βοηθάει στην τόνωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Η αντισηπτική του δράση φροντίζει τη λιπαρή- ακνεϊκή επιδερμίδα, εξισορροπεί την λιπαρότητα και αντιμετωπίζει τα επιδερμικά βακτήρια (σταφυλόκοκκος).

Προσοχή: Είναι φωτοευαίσθητο. Αποφύγετε την έκθεση σε υπεριώδες φως (UV) για 12 ώρες μετά την εφαρμογή.

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αποθηκεύουμε το μίγμα σε γυάλινο, σκουρόχρωμο, καραμελέ μπουκάλι. Εφαρμόζουμε με μασάζ κάθε βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα (ιδανικά μετά το σέρουμ). Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και δεν χρησιμοποιούμε κρέμα νυκτός. 
Πέπη Τσοτίνα, Σύμβουλος Ομορφιάς
 

Σχολιάστε

Captcha