4 Φυτικά έλαια για δυνατα και υγιή μαλλιά!
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

4 Φυτικά έλαια για δυνατα και υγιή μαλλιά!

Κατηγορία: Ομορφιά

Για να δώσετε στα μαλλιά σας εκθαμβωτική λάμψη, μεταξένια απαλότητα και να περιορίσετε το σπάσιμο και την πτώση, δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ακριβές θεραπείες που υπόσχονται πολλά. Υπάρχουν πιο προσιτοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να επαναφέρετε την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών και να τα βοηθήσετε να μακρύνουν.

Καστορέλαιο για την τριχόπτωση:
Το καστορέλαιο ή ρετσινόλαδο παράγεται με την μέθοδο της έκθλιψης από τους καρπούς του τροπικού φυτού ρίκινος ο κοινός. Αυτό το υποκίτρινο και άοσμο ελαιώδες υγρό είναι γνωστό, κυρίως, για την φροντίδα των μαλλιών (τριχόπτωση, ψαλίδα, ξηροδερμία) και των βλεφαρίδων. Είναι πλούσιο σε Ω3 λιπαρά οξέα, ρικινελαϊκό οξύ και βιταμίνη Ε. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τη διαδικασία αναγέννησης των μαλλιών, μαλακώνει την τρίχα (η διαδικασία του χτενίσματος γίνεται πιο ευχάριστη), προστατεύει τα μαλλιά από την γήρανση. 

Αμυγδαλέλαιο για ξηροδερμία:
Το έλαιο αμυγδάλου προέρχεται από την έκθλιψη των καρπών της αμυγδαλιάς (σύμβολο της άνοιξης, της υπομονής και της ελπίδας, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία). Είναι πολύ γνωστό για την φροντίδα του δέρματος και ισχυρό σύμμαχο για την υγεία των μαλλιών. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Κ), ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, χλώριο, μαγνήσιο, φώσφορο, ψευδάργυρο και σίδηρο) και λιπαρά οξέα (παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ). Βοηθάει την ποιότητα της τρίχας, επαναφέρει την υγεία των μαλλιών και μαλακώνει το ξηρό δέρμα και απαλλάσει απο την πιτυρίδα.

Έλαιο Μακαντάμια για την ψαλίδα:
Το έλαιο μακαντάμια παράγεται με την μέθοδο της έκθλιψης των καρπών του φυτού Macadamia Ternifolia. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε ελαϊκό και λινολεϊκό οξύ καταπολεμά την ξηροδερμία και επαναφέρει την ελαστικότητα. Η μαλακτική του δράση φροντίζει τα ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά από το συνεχόμενο styling. Προλαμβάνει την ψαλίδα και την γήρανση της τρίχας.

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδα επαναφέρει την υγεία των μαλλιών:
Το αιθέριο έλαιο της τσουκνίδας παράγεται με την μέθοδο της απόσταξης των χλωρών φύλλων του φυτού. Ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και λιπαρότητας των μαλλιών. Η πλούσια περιεκτικότητα του σε βιταμίνες A, C, B1, B2, B3 και Β5 βοηθούν στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Επίσης είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα αντιμετωπίζοντας τη ξηροδερμία και την πιτυρίδα.
*Δεν χρησιμοποιείται αυτουσιο, πρεπει να αραιωθει σε βάση. 

Ευχαριστούμε την Αισθητικο- Σύμβουλο Ομορφιάς
Πέπη Τσοτίνα

Σχολιάστε

Captcha