Υγεία
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Υγεία

Rss
Ημερομηνία: 2016-01-04 Κατηγορία: Υγεία

Εάν έχετε κουραστεί με τις δίαιτες που κάνετε και επιτέλους αυτή τη φορά έχετε χάσει τα κιλά που θέλετε τώρα ήρθε η στιγμή να διατηρήσετε το βάρος σας για πάντα. Διαβάστε τα μυστικά που μας αποκαλύπτουν οι ειδικοί, ώστε να μην πάρετε ποτέ ξανά τα κιλά που χάσατε.

Ημερομηνία: 2015-04-12 Κατηγορία: Υγεία

Διανύουμε την εποχή που αποτελεί "σήμα-κατατεθέν" στην έξαρση των αλλεργιών κάθε τύπου. Οι περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν αυτές τις μέρες από κάποιου είδους αλλεργία, ενώ για ορισμένους τα συμπτώματα είναι ιδιαιτέρως ενοχλητικά.

Ημερομηνία: 2017-07-03 Κατηγορία: Υγεία

Τί σημαίνει τελικά το ΟΜ που καλούμαστε πολλές φορές να επαναλάβουμε στην αρχή ή και στην λήξη του μαθήματος yoga, ή κατά την διάρκεια του διαλογισμού; Πως το ΟΜ συνδέεται με τη yoga;

Ημερομηνία: 2015-02-11 Κατηγορία: Υγεία

Ο ίδιος ο πατέρας της ιατρικής ο Ιπποκράτης την είχε χαρακτηρίσει πριν από 2500 χρόνια, “πανάκεια” δηλαδή την είχε εντάξει στα φυτά που κάνουν για όλες τις ασθένειες. Και είναι γεγονός ότι η τσουκνίδα πέρα από τις ευεργετικές της ιδιότητες δεν προκαλεί καμία παρενέργεια. Δικαίως μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα φαρμακευτικό φυτό.

Ημερομηνία: 2017-01-08 Κατηγορία: Υγεία

Είμαστε βέβαιοι ότι τα κάνουμε όλα σωστά, ώστε ο δείκτης της ζυγαριάς μας να διατηρείται σταθερός ή ακόμα καλύτερα να τον βλέπουμε να πέφτει κιόλας, αλλά δεν τα καταφέρνουμε. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, μάλιστα, παίρνουμε και βάρος. Κάτι κάνουμε λάθος. 

Ημερομηνία: 2015-05-22 Κατηγορία: Υγεία

Νιώθετε τις αντοχές σας να σας εγκαταλείπουν; Χρειάζεστε τόνωση; Δείτε απλές συμβουλές που μπορούν να σας δώσουν τη χαμένη σας ενέργεια!

Ημερομηνία: 2015-04-17 Κατηγορία: Υγεία

Θα πρέπει να σταματήσετε κάποιες συνήθειες αν θέλετε να ενισχύσετε τη δυνατότητα μεγαλύτερης καύσης των θερμίδων.