Τα 8 Tips για τέλεια πόδια
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Τα 8 Tips για τέλεια πόδια

Κατηγορία: Ομορφιά

Ο καιρός που θα στρέψουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας με τις υπέροχες εμφανίσεις μας, έφτασε! Κέντρο προσοχής για μια ακόμη φορά, τα πόδια μας. Πριν όμως βγάλεις από την ντουλάπα το αγαπημένο σου hot pant ακολούθησε όλα τα βήματα για τέλεια πόδια...

1.Συχνή Απολέπιση
Το πρώτο βήμα για τέλεια πόδια είναι η απολέπιση. Διάλεξε ένα ήπιο απολεπιστικό με όμορφη μυρωδιά και βάλε την απολέπιση στο πρόγραμμά σου 2-3 φορές την εβδομάδα. Βρέξε τα πόδια σου και δούλεψε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις από τους αστραγάλους μέχρι τους μηρούς και τους γλουτούς. Οποιοδήποτε προϊόν κι αν εφαρμόσεις μετά θα εισχωρήσει στο δέρμα σου πολύ καλύτερα.

2. Προσεκτική Αποτρίχωση
Η τέλεια λύση στην αποτρίχωση είναι, πλέον, το laser. Με μερικές μονάχα συνεδρίες θα απαλλαχτείς από την αντιαισθητική τριχοφυΐα και δεν θα χρειαστεί να ξανατσεκάρεις τα πόδια σου το πρωί, πριν αποφασίσεις τι θα φορέσεις. Αν όμως είσαι ακόμα…»εξαρτημένη» από το ξυράφι, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις για ένα άψογο αποτέλεσμα. Προτίμησε ένα ξυράφι με πολλές λεπίδες και φρόντισε να το αλλάζεις συχνά. Ακόμα, καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις αν ξυριστείς ακριβώς πριν βγεις από το ντουζ ώστε να έχουν ανοίξει καλά οι πόροι σου. Τέλος χρησιμοποίησε έναν αφρό ή ένα αφρόλουτρο με ενυδατικές ιδιότητες.

3. Βαθιά Ενυδάτωση
Απαραίτητο βήμα είναι η καθημερινή ενυδάτωση, ιδίως αν κάνεις συχνά αποτρίχωση. Άπλωσε γενναιόδωρα μια ενυδατική κρέμα σώματος και αν αγχώνεσαι για την επιφανειακή χαλάρωση, επίλεξε μια συσφικτικό προιόν σώματος που σφίγγει το δέρμα σου. Tip: για έξτρα καλοκαιρινή λάμψη χρησιμοποίησε μια κρέμα σώματος που μαυρίζει σταδιακά το δέρμα.

4.Όχι πια κυτταρίτιδα και χαλάρωση
Προνόησε πριν βγεις στην παραλία και εφάρμοσε καθημερινά ένα προιόν κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Tip: οποιοδήποτε προιόν κι αν απλώνεις στα πόδια σου, κάνε το με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω αφού αυτή η κίνηση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και το βοηθάει να δράσει σε βάθος.

5.Σπιτικό Πεντικιούρ
Δες εδώ πώς θα κάνεις πεντικιούρ στο σπίτι, βήμα- βήμα, για τέλεια πόδια από την…κορυφή ως τα νύχια!

6. Στοχευμένη Άσκηση 
Δες εδώ τις ιδανικές ασκήσεις για λεπτά και δυνατά πόδια και όχι μόνο.

7. Ψηλά Παπούτσια
Ακόμα κι αν τα πόδια σου δείχνουν υπέροχα, τα παπούτσια είναι αυτά που θα τα αναδείξουν. 

8. Κατάλληλα Outfits
Τέλος, βρες το κατάλληλο look και κανε τα καλλίγραμμα πόδια σου το επίκεντρο της προσοχής.

Πηγή: missbloom.gr

Σχολιάστε

Captcha