4 βότανα για το άγχος και την αϋπνία.
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

4 βότανα για το άγχος και την αϋπνία.

Κατηγορία: Υγεία

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι εξουθενωτικός και αγχώδης με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα σε ψυχολογικό και σωματικό επίπεδο. 

Τα παρακάτω βότανα είναι κάποια από τα βότανα που βοηθάνε στην αϋπνία και την χαλάρωση του νευρικού συστήματος. Απολαύστε μια ξεστή κούπα εκχυλίσματος μετά από μια κουραστική μέρα στην δουλειά ή πριν από τον ύπνο (περίπου μια ώρα) για να επωφεληθείτε από τις ευεργετικές τους ιδιότητες. 

  • Χαμομήλι. Χαλαρώνει το μυαλό, βοηθώντας σε έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο. Καταπραΰνει τις πεπτικές διαταραχές που συνδέονται με το άγχος .
  • Λεβάντα. Δρα απευθείας στο κεντρικό νευρικό σύστημα, ενώ επίσης χαλαρώνει τους μυς του σώματος.
  • Βαλεριάνα. Χαλαρώνει το σώμα, αντιμετωπίζει προβλήματα που συνδέονται με το άγχος, τα νεύρα και την ανησυχία, καθώς και την αϋπνία.
  • Μελισσόχορτο. Πρόκειται για φυτό εξαιρετικά αποτελεσματικό σε περιπτώσεις αϋπνίας, έντονου στρες, έντασης, μπορεί να βοηθήσει ακόμα άτομα με κατάθλιψη. Καταπραΰνει τις πεπτικές διαταραχές που συνδέονται με το άγχος.

Τα βότανα δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες.

Πέπη Τσοτίνα, Σύμβουλος Ομορφιάς

Σχολιάστε

Captcha