Blog - πατάτες RSS Feed
0
1463
Ο κίνδυνος προέρχεται από την ουσία ακρυλαμίδιο, που παράγεται όταν οι τροφές με άμυλο (ψωμί, πατάτες κ.α.) ψήνονται ή τηγανίζονται για πολλή ώρα σε υψηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να μ..
0
1899
Η μυστική αναλογία για μέγιστη καύση λίπους και μυϊκή γράμμωση είναι 45 γρ. υδατανθράκων για ενέργεια και 6 -15 γρ. πρωτεϊνών για μυϊκή ενδυνάμωση.
Σύμφωνα με την trainer των Revolve indoor cycling..
0
1831
1.Θέλετε να φάτε; Ξανασκεφτείτε το
Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η μνήμη μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος σύντροφος στην προσπάθειά σας να γίνετε αδύνατη. Συγκεκριμένα, το να θυμάστε το τελευταί..
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)